1

Координативни састанак “Gender through the screen”- Скопље, Р. Македонија, 23-26 Фебруар ,2018

“Gender through the screen” је пројекат изградње капацитета у оквиру Ерасмус +, који има за циљ укључивање 8 омладинских организација са западног Балкана и ЕУ које раде на пољу кроз оснаживање и подршку омладинских радника.

Главни циљ пројекта је  обука омладинске радника, младе лидере и младе људе да  пријављују родна питања у медијима, а истовремено подижу свест јавности о важности родних улога као што је приказано у масовним медијима.

Пројекат је успостављен у 4 активности које ће подразумијевати професионални, високо мотивирани простор за учење и укљученост свих учесника.

Почели смо са првом активношћу која је била почетни састанак у Скопљу, у Македонији, сврха почетног састанка је била упознавање тима, разумевање пројекта, разумевање шта треба урадити, планирање активности, координирање партнерстава на како координирати, одабрати учеснике, припремити учеснике, дисеминирати резултате пројекта, провести активности, процијенити пројекат и организирати праћење активности и сложити се о томе како ефикасно радити заједно

Сваки партнер послао 2 координатора  који су директно учествовали у реализацији пројекта у укупно 16 учесника. Почетни састанак окупио је учеснике са Косова, Албаније, Македоније, Црне Горе, Србије, Словачке, Естоније и Мађарске.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: